Skip to main content
12. juli 2023

Vis dit talent frem på SolScenen hele sommeren

Går du og gemmer på et skjult talent, eller har du noget på hjerte? Uanset hvad, kan du komme og vise dit talent frem på SolScenen.

Af: Viktor Bork | Foto:

Går du og gemmer på et skjult talent, eller har du noget på hjerte? Uanset hvad, kan du komme og vise dit talent frem på SolScenen på Torvet hver lørdag hele sommeren.

Åben SolScene er en helt unik mulighed for alle, der har noget på hjerte eller måske vil prøve kræfter med at optræde foran et publikum. På Solscenen er alle former for optrædener velkomne – kun fantasien sætter grænser. Uanset om det er sang, dans, stand up eller noget helt fjerde, så er Solscenen åben for fortolkning.

Arrangørerne bag konceptet har gjort det så ukompliceret som muligt for at tillokke flest mulige optrædende. Det betyder, at de udover scenen også sørger for meget af det praktiske som fx strøm. Derudover opfordres man som optrædende også til at ”spille på hatten”, så man udover klapsalver også har mulighed for at hive en mønt eller seddel med hjem.

Åben SolScene løber af stablen hver lørdag hele sommeren, og der er stadig ledige pladser, hvis man ønsker at optræde. Måske det bliver springbrættet til endnu større scener i fremtiden?

Du kan læse mere om konceptet og sikre dig en plads på scenen her.