Skip to main content

Rendboe ApS

Rendboe ApS tilbyder uvildig byggeteknisk rådgivning til andelsboligforeninger, ejerforeninger, investeringsejendomme og erhvervsejendomme.

Annoncørbetalt Indhold

Har du brug for en kompetent byggeteknisk rådgiver, så tag kontakt til Rendboe ApS, der har stor erfaring inden for renovering, drift og vedligeholdelse af andels- og ejerforeninger, investeringsejendomme og erhvervsejendomme. 

“Jeres ejendom – vores verden”

Sådan lyder Rendboes slogan, og du kan være sikker på, at de lever op til dine forventninger. Når du tager kontakt til firmaet så får du fat i ejer Michal Rendboe, der hjælper dig hele vejen i dit projekt. Michael brænder for bygninger og for at bevare dem samt at løfte værdien af ejendommen ved forsigtigt at renovere og udbedre byggeriet.  

Rendboe kan hjælpe med: 

  • Drifts- og vedligeholdelsesplaner
  • Udarbejde renoveringsprojekter
  • Energimærkning
  • Udføre vurderingsrapporter på andele ved salg
  • Udredning ved skimmelsvamp

Michael har 30 års erfaring fra byggebranchen, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med projektstyring af større byggesager, så de kom sikkert i mål.

Han værdsætter at have personlig kontakt til sine kunder og selv trække i arbejdstøjet. Derfor får du en rådgivningspartner, der er tæt på dig og dit projekt eller din udfordring fra start til slut og hele vejen rundt.  

Rendboe360: dit digitale overblik 

Rendboe har udviklet et digitale værktøj, der skaber overblik over din ejendom, så du ikke selv behøver. Rendboe360 hjælper dig med at overskue ejendommen drift, vedligeholdelse og renoveringsbehov, så du altid er et skridt foran.  

Den digitale løsning fås som tre forskellige pakker med forskelligt serviceniveau, så du kan få lige netop det, du har behov for. Inkluderet i alle pakker er dog ejendommens tilstandsrapport og vedligeholdelsesplan, der præsenteres visuelt, så du får et godt overblik. 

Kontakt Rendboe i dag og tag en uforpligtende snak, hvad end din opgave er stor eller lille.
Du kan læse meget mere om rådgivningsfirmaets ydelser på hjemmesiden og følge med på deres facebookside, hvor de deler deres nyheder. 

Kontakt
AdresseHavnegade 29, 5000 Odense