Skip to main content

Hotel Troense

I det smukke sydfynske øhav ligger det charmerende badehotel fra 1905, Hotel Troense. Nyd en middag i restauranten eller book et afslappende ophold lige ved vandkanten på Tåsinge.

Annoncørbetalt Indhold

Hotel Troense ligger med formidabel udsigt over Svendborgsund og Troense Havn. Nyd udsigten fra deres restaurant i nogle timer, tag en overnatning eller book et hyggeligt ophold, hvor du virkelig kan fordybe dig i stemningen og de smukke omgivelser.

Oplev den idylliske og maritime stemning, som Svendborgområdet er så kendt og elsket for. Troense er en lille by på øen Tåsinge i Svendborgsund omgivet af den smukkeste natur. Byen er kendetegnet ved dens gamle gader med fredede huse, hvor man oplever roen sænke sig.   

Aktiv ferie eller ren forkælelse og afslapning 

Hotel Troense byder på flere forskellige muligheder, når du booker et ophold eller en overnatning. De har hjulpet dig på vej ved at sammensætte forskellige opholdspakker for enhver smag. Du kan blandt andet booke et forkælelsesophold, hvor der virkelig er skruet op for livsnyderiet. Opholdet inkluderer blandt andet bobler, frugt og chokolade ved ankomst og en lækker femretters menu i den hyggelige restaurant.

Er du til en mere aktiv ferie, så udforsk for eksempel den smukke natur og kulturoplevelser på egen hånd gennem Hotel Troenses cykelophold. Her sørger hotellet blandt andet for at smøre en lækker sandwich, som du kan have med ud på dit eventyr.

Hotellet har også et kæresteophold, golfophold, weekendophold og mineferie foruden enkeltovernatninger. Personalet er altid behjælpelig med at guide dig til de mange skønne naturoplevelser og kulturelle seværdigheder, der er at opleve i området.

Sæt stemningen for den næste konference eller møde 

Skab ro omkring jer, når I skal holde små møder, et kursus eller en større konference. Hotel Troense har flere lokaler, der rummer det hele og som giver plads til fokuseret arbejde og nærvær. Et mødeophold kan vare fra et par timer til flere dage. Hotellet sørger for alt, hvad I har brug for til lejligheden af udstyr samt forplejning.

Læs meget mere om de mange dejlige ophold og oplevelser som Hotel Troense har at byde på på deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseStrandgade 5, 5700 Svendborg