Skip to main content

Axel Pedersen ApS

Driller strømmen i privaten, eller ønsker du at bidrage til en grønnere verden ved at implementere bæredygtige elløsninger? Så giv elektrikerfirmaet Axel Pedersen et kald.

Annoncørbetalt Indhold

Axel Pedersen ApS er din lokale autoriserede elinstallatør på Østfyn. Deres dygtige elektrikere og installatører varetager store som små elopgaver for både private og erhverv. Lige meget om det er en stikkontakt, der ikke virker, eller om du overvejer at opsætte ladestandere ved din virksomhed, så tag kontakt til Axel Pedersen. De klarer alle opgaver indenfor elektrikerfaget.

Din lokale elinstallatør på Østfyn 

Elektriker Axel Pedersen ApS har hovedkontor i Nyborg og afdelinger i både Langeskov og Øksendrup. Herfra servicerer de lokalområdet og hele Fyn, men kører også gerne over bælterne, hvis der er behov.

Axel Pedersen servicerer både privatkunder, offentlige institutioner og erhvervskunder med alt fra simple elinstallationer til store og komplekse projekter.

De klarer opgaver som:

  • Almindelige elinstallationer og reparation
  • Lys- og kraftinstallation er
  • Storkøkkenservices 
  • Varmepumpeinstallationer og -service 
  • Ventilationsanlæg og klimaanlæg 
  • Solceller – installation, rådgivning og reparation 
  • Vandbehandlingsanlæg 
  • Alarm-systemer – TV- og video-overvågning, adgangskontrol 
  • Automation/automatik 
  • Opsætning af netværk

Når du har brug for kyndig elektrikerservice, så tøv ikke med at ringe. Med mere end 50 års erfaring i branchen er du sikret kvalitetsløsninger – og det til en skarp og konkurrencedygtig pris. Axel Pedersen har desuden døgnservice, hvis der skulle opstå et akut behov.

En grønnere fremtid: Varmepumper, ladestandere og solceller  

Hvis du ønsker at bidrage til den grønne omstilling og samtidig spare på energiregningen, kan Axel Pedersen hjælpe dig godt på vej. De har specialuddannede installatører, der har mange års erfaring med at montere varmepumpesystemer for både privat- og erhvervskunder. Derudover monterer de kvalitetssolceller, der er en sikker og bæredygtig investering, der også kan ses på elregningen.  

Elbiler må siges at være kommet for at blive. Hvis din virksomhed ønsker at imødekomme den stigende efterspørgsel på ladestandere, er Axel Pedersen din partner. Deres specialuddannede team hjælper med alt fra start til slut – fra rådgivning til installation, udgravning, kabelføring og oplæring. De samarbejder med flere udbydere, så din virksomhed kan få standere, der passer til jeres behov.  

Ring til din lokale elektriker på Østfyn på nummeret 65 31 07 27 for et uforpligtende tilbud. Læs også mere om deres tjenester på deres hjemmeside eller følg med på Axel Pedersens facebookside. 

Kontakt
AdresseBøjdenvej 72, 5800 Nyborg