Skip to main content
27. marts 2024

Vil du have mulighed for at redde din bedste vens liv? Så har Safeday.dk kurset

Vidste du, at din hund er lige så udsat for uheld og skader, som du er? Safeday.dk tilbyder to kurser i førstehjælp til hunde, så du kan redde din bedste vens liv, hvis uheldet er ude.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Du tænker måske ikke synderligt over det, men ligesom os mennesker kan din hund også blive ramt af pludselige skader og uheld, der potentielt kan være livstruende.

Når du er på jagt med din hund, til træning eller blot ude på den daglige gåtur, kan uheldet pludselig være ude, og der kan være langt til dyrlægen.

Ligesom det er godt at kunne førstehjælp til mennesker, er det derfor også godt at kunne yde førstehjælp til hunde, da en hurtig og korrekt indgriben potentielt kan være med til at redde din bedste vens liv.

Hos Safeday.dk tilbyder de to forskellige kurser i førstehjælp til hunde, så du ved, hvordan du skal reagere, hvis uheldet er ude.

Førstehjælp til hunde

Alt afhængigt af dit behov tilbyder Safeday to kurser i førstehjælp til hunde.

Basiskurset på tre timer tager dig igennem de basale trin og hovedpunkter i førstehjælp tilrettet hunde, mens det udvidede funktionskursus på seks timer giver dig en udvidet viden og flere kompetencer.

Vil du have mulighed for at redde din bedste vens liv? Du kan læse mere om Safedays to kurser her.