Skip to main content
31. oktober 2022

Tag dine aflagte briller med til valg

Når du skal ned og stemme i morgen, kan dine gamle briller få et nyt formål. Aflever dem ved indgangen, og hjælp synshandicappede i resten af verden.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Når du skal ned og stemme i morgen, kan dine gamle briller få et nyt formål.

Ligger dine gamle aflagte briller og roder i skuffen? Så kan du tage dem med ned på valgstedet den 1. november. Hvis du afleverer dine aflagte briller her, kan de nemlig få nyt liv.

Velgørenhedsforeningen Lions Club Nyborg indsamler brugte briller på alle kommunens valgsteder mellem kl. 10.00 og 18.00. Der kommer til at være opsat indsamlingskasser ved indgangen til alle valgsteder i Nyborg Kommune.

De indsamlede briller vil blive sendt til opmåling hos en af to produktionsskoler, hvor de opmåles, påsættes styrke, kontrolleres og pakkes i plastposer. De brugte briller bruges i Lions Club internationale hjælpearbejde for synshandicappede i den tredje verden, og de sendes afsted til de synshandicappede.

Over 30.000 par briller, alle indsamlet af Lions Clubber i Danmark, forlader hvert år deres opmålingssteder for at blive fragtet ud i den store verden, specielt til Afrika og Latinamerika.

Så har du briller, du ikke bruger, så tag dem med til valgstedet.