Skip to main content
1. marts 2023

Sådan sørger du for den optimale brandsikkerhed

Hos SafeDay har de et nyt produkt på hylderne, der kan optimere brandsikkerheden i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Af: Isabella Ravn | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Er du ordentligt sikret mod brandulykker? Hos SafeDay har de et nyt produkt på hylderne, der kan optimere brandsikkerheden i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Når ilden pludselig breder sig fra en juledekoration, en tabt cigaret eller et hyggeligt lejrbål, kan det have fatale konsekvenser. Vil du forebygge nødsituationen, så kan BurnBlock være svaret.

Det nye produkt hos SafeDay er en naturlig brandhæmmer, som bruges til at imprægnere brandfarlige områder, genstande eller tekstiler. Hermed kan man minimere risikoen for antænding med op til 90%. Det gør også BurnBlock til et ideelt valg på offentlige institutioner eller arealer, hvor der er krav til brandsikkerheden.

BurnBlock er et naturprodukt bestående af udelukkende naturlige og biologisk nedbrydelige ingredienser. Du skal altså ikke være bange for at bruge det hverken indendøre på f.eks. tæpper eller gardiner eller ude i naturen.

Her kan du bruge BurnBlock

Skal du samle vennerne til bålhygge på en lun sommeraften? Så spray det tørre græs omkring bålet og evt. telte og udendørsmøbler med BurnBlock. Sprayen kan også bruges til at imprægnere juletræer og –dekorationer i juletiden, og i plejehjem og ældreboliger, hvor der ryges, kan det give ekstra tryghed at spraye gulvtæpper, gardiner og stofmøbler.

En halv liter BurnBlock kan bl.a. dække et juletræ, et-to sæt tøj, en to-personers sofa eller et gardin i størrelsen 2 x 4 meter.

Find det hos SafeDay

Hos SafeDay har de som formål at skabe tryghed for det enkelte menneske og give alle mulighed for at lære at redde liv. Med danskernes sikkerhed i centrum tilbyder Safeday.dk derfor kurser og sikkerhedsprodukter til konkurrencedygtige priser i hele landet.

BurnBlock kan købes hos SafeDay i en halvliters sprayflaske og i dunke á hhv. fem og ti liter. Hertil kan der tilkøbes en tryksprøjte. Find BurnBlock til dit hjem eller din arbejdsplads på deres webshop.