Skip to main content
23. januar 2023

Royal Run: Nyborg får kongeligt besøg

Når Royal Run kommer til Nyborg den 29. maj, får byen også kongeligt besøg. H.K.H. Kronprinsesse Mary snører nemlig løbeskoene og løber med.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Når Royal Run kommer til Nyborg, får byen også en kongelig gæst. H.K.H. Kronprinsesse Mary snører nemlig løbeskoene og løber med.

Når kalenderen siger den 29 . maj 2023, ruller en kæmpe motionsfest inden over Nyborg. Royal Run gæster for første gang den gamle kongeby, og det forventes, at mange mennesker vælger at hoppe i løbeskoene og løbe eller gå ruterne i Nyborg.

Der kommer dog til at være ét særligt par løbesko på startstregen – nemlig H.K.H. Kronprinsesse Marys. Det er netop blevet offentliggjort, at hun løber med i Nyborg. Det er ikke annonceret, hvor langt hun planlægger at løbe, men når hun er kommet i mål i Nyborg, tager hun videre til Nykøing Falster, hvor hun skal deltage i deres løb.

En løbefest for alle

Den nøjagtige rute i Nyborg bliver først offentliggjort ca. en måned før løbet afvikles, men det er muligt at tilmelde sig her og sikre sig et af de 10.000 startnumre, der er i Nyborg. Der er allerede solg mange numre, så det er med at være hurtig.

Udover Nyborg kommer Royal Run 2023 også til Herning, Aabenraa, Nykøbing Falster og København/Frederiksberg.