Skip to main content
9. oktober 2023

Nyt koncept med gratis lånetrailere er kommet til Nyborg

Som noget helt nyt kan alle indbyggere i Nyborg nu låne en trailer gratis. Trailerne står placeret ved det lokale jem & fix lavprisbyggemarked, og de kan lånes, uanset om man handler i jem & fix eller ej.

Af: Isabella Ravn | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA FREETRAILER OG JEM & FIX

Som noget helt nyt kan alle indbyggere i Nyborg nu låne en trailer gratis. Trailerne står placeret ved det lokale jem & fix lavprisbyggemarked, og de kan lånes, uanset om man handler i jem & fix eller ej.

Et nyt og ganske gratis trailerkoncept er netop kommet til Nyborg. Med løsningen kan byens indbyggere nu kvit og frit låne en af de 4 trailere, det står til rådighed hos det lokale jem & fix lavprisbyggemarked.

Og det er ikke betinget af, at man har købt noget i jem & fix. Trailerne er til alle, og de kan lånes uanset, hvad formålet er.

Løsningen er leveret af Freetrailer, og ifølge Peter Nyboe, der er salg- og indkøbschef i jem & fix, markerer nyheden en klar forbedring af byggemarkedets samlede kundeservice.

Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked og vores butik i Nyborg er – som det er tilfældet med samtlige butikker i landet – en selvbetjeningsbutik. Netop derfor passer Freetrailers selvbetjente trailertjeneste perfekt ind hos os. Hos os skal det være let at låne en trailer, som vel og mærke står placeret i nærheden af, hvor byens beboere bor. På den måde giver vi vores kunder optimale betingelser for hjemtransport af deres varer. At vi samtidig kan tilbyde gratis trailerlån til folk, der eksempelvis skal flytte eller bare bruge den til at køre ting på genbrugspladsen, er kun et ekstra plus, siger Peter Nyboe.

Godt for deleøkonomien

Hos Freetrailer ser man ligeledes yderst positivt på det nye samarbejde, som ifølge Freetrailer-direktør, Nicolai Frisch Erichsen vil speede yderligere op for deleøkonomien i Danmark.

Vi har en klar tro på, at indbyggerne i Nyborg vil tage godt imod det nye tilbud. Lånetrailere er et naturligt alternativ til individuelt ejerskab, der kræver store investeringer og belaster miljøet. Så aftalen med jem & fix er god for både byens indbyggere og i særdeleshed for miljøet. En trailer er normalt noget, man ikke bruger så tit, og det er hverken godt for miljøet eller pengepungen at købe sin egen trailer, når man gratis kan låne en i det lokale lavprisbyggemarked, siger Nicolai Frisch Erichsen.

Han fortæller, at Freetrailer finansierer ydelsen med de gratis trailere ved at sælge annonceplads på dem.

Sådan gør du

Trailerne udlejes via Freetrailers app eller hjemmeside. Du skal blot downloade appen, så kan du selv reservere, låse op og returnere traileren. Når reservationen er gennemført, vil du modtage en bekræftelse på sms og mail.

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk it-platform. Freetrailer, der er børsnoteret Spotlight Stock Market, har over 100 samarbejdspartnere og råder over 3.600 trailere og el-ladcykler fordelt på cirka 850 afhentningssteder i hele Norden. Læs mere på  http://www.freetrailer.dk