Skip to main content
20. januar 2023

Hjælp til som frivillig, når Royal Run kommer til Nyborg

D. 29. maj kommer Royal Run på besøg i Kongebyen Nyborg. Vil du bidrage til løbefesten? Så meld dig som frivillig!

Af: Isabella Ravn | Foto:

D. 29. maj kommer Royal Run på besøg i Kongebyen Nyborg, og der er lagt op til en unik løbeoplevelse fyldt med overraskelser og underholdning. Vil du bidrage til festen? Så meld dig som frivillig!

Siden 2018, hvor Kronprins Frederik fyldte 50 år, har Royal Run været en årlig tradition i det danske land, og i 2023 er turen kommet til Nyborg. Som sædvanlig bliver det et anderledes og ekstraordinært løbeevent, hvor der er fokus på fællesskabet og den gode oplevelse fremfor rekorder og sluttider.

For at følge trop med de tidligere års succesfulde Royal Runs er der behov for ekstra hænder, og lige nu søger Kommunen frivillig hjælp. Så hvis du kunne tænke dig at bakke op om en mindeværdig motionsfest, der skal samle hele Nyborg og omegn, kan du melde dig til enten som frivillig byguide eller som forening til hjælp med afvikling af ruten.

Du behøver ikke at være en engageret løber, for at deltage som frivillig – der er også plads til de, der bare gerne vil give en hånd og følge festen fra sidelinjen. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig som frivillig på VisitNyborgs hjemmeside.