Skip to main content
4. november 2022

Bliv en del af LokalNyts nye landsdækkende forhandlernetværk

Ved at blive en del af LokalNyts forhandlernetværk, får du en passiv indkomst, hver gang du skaffer en annoncør på LokalNyt.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Det lyder næsten for godt til at være sandt, at der hver måned kan tikke ekstra penge ind på din konto, men den er god nok. Ved at blive en del af LokalNyts nye landsdækkende forhandlernetværk, får du en passiv indkomst, hver gang du skaffer en ny annoncør på LokalNyt.

Det er ligeså let, som det lyder, vi klarer alt papirarbejdet, så snart du har skabt kontakten med virksomheden, der ønsker at blive annoncør på LokalNyt i jeres lokalområde. Inden længe er LokalNyt live i de 100 største byer, og i den forbindelse søger vi virksomheder, der vil annoncere og have delt deres nyheder i vores nye lokale e-aviser.

Gør brug af dit netværk og dine relationer, og tjen penge på at blive en del af LokalNyts forhandlernetværk.

  • Det er supernemt, du skaffer kontakten til vores nye annoncører på LokalNyt i dit lokalområde, og så klarer vi resten. 
  • Du kan se frem til en passiv indkomst. Du får nemlig 20 % i profit for hver annoncør, du skaffer til LokalNyt.
  • Du vælger selv, hvor ofte du vil have dine penge udbetalt (hver måned, hver tredje måned, hver sjette måned eller hver 12. måned).
  • Der er ingen begrænsning for hvor mange virksomheder, du kan få med på LokalNyt – og dermed ingen begrænsning for, hvor meget du kan tjene som forhandler.
  • Alle kan blive forhandler – både privatpersoner og virksomheder.
  • Uanset hvor i landet du bor, eller dit netværk holder til, har vi en lokal e-avis i dit nærområde. 
  • Vi klæder dig naturligvis godt på, så du kender til alle fordelene ved at være annoncør på LokalNyt.

    Så hvad venter du på? Kontakt os i dag på info@lokal-gruppen.dk – så sender vi dig din forhandlerkontrakt med det samme. Skulle du have spørgsmål til det at blive forhandler af LokalNyt, så er du også velkommen til at ringe til os på tlf. 53 86 09 65.