Skip to main content

Verdensmålsdagen på Nyborg Bibliotek

Kom med til Verdensmålsdagen på Nyborg Bibliotek, hvor der vil være en bred vifte af aktiviteter for alle aldre. FN’s Verdensmål består af 17 mål og 169 delmål, der alle har til hensigt at fremme verdens udvikling på et socialt, økonomisk og miljømæssigt plan. Denne dagsorden markerer Nyborg Bibliotek med Verdensmålsdagen, hvor der vil en […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med til Verdensmålsdagen på Nyborg Bibliotek, hvor der vil være en bred vifte af aktiviteter for alle aldre.
FN’s Verdensmål består af 17 mål og 169 delmål, der alle har til hensigt at fremme verdens udvikling på et socialt, økonomisk og miljømæssigt plan. Denne dagsorden markerer Nyborg Bibliotek med Verdensmålsdagen, hvor der vil en bred vifte af aktiviteter for alle aldre.
Formålet med arrangementet er at fejre det lokale engagement i Verdensmålene samt sprede inspiration til, hvordan man hver især kan skabe små, men vigtige, forandringer i hverdagen. Det bliver en dag fyldt med underholdende og øjenåbnende aktiviteter, hvor der tilmed er mulighed for mødes på kryds og tværs borgere og foreninger imellem.
Så tag din familie eller venner under armen og tag et smut forbi Nyborg Bibliotek til Verdensmålsdagen. Arrangementet foregår lørdag d. 29/4 kl. 10:00-15:00, og det er gratis at deltage.

Information
Dato 29/04/2023 - 29/04/2023
Arrangør Nyborg Bibliotek
Adresse Nyborg Bibliotek
Postnummer Ukendt
By Ukendt