Skip to main content

VærkstedsWorkshop

Deltag i workshoppen og del dine idéer om, hvad du og andre kan skabe i værkstederne. På Bastionens kulturloft er rammerne til kulturværkstederne snart færdige. Nu handler det om at definere det konkrete indhold. Mandag den 12. juni afholdes der en workshop på Bastionen, hvor du har mulighed for at påvirke indholdet af værkstederne. Der […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Deltag i workshoppen og del dine idéer om, hvad du og andre kan skabe i værkstederne.
På Bastionens kulturloft er rammerne til kulturværkstederne snart færdige. Nu handler det om at definere det konkrete indhold.
Mandag den 12. juni afholdes der en workshop på Bastionen, hvor du har mulighed for at påvirke indholdet af værkstederne.
Der er plads til lerværksted, atelier, danselokale, fotostudie, makerspace, og meget andet. Ved denne workshop har du chancen for at påvirke, hvad værkstederne skal indeholde og hvordan de skal indrettes.
Adgangen til værkstederne skal være så åben som mulig, og det er et krav, at man ikke behøver være en del af en gruppe eller forening for at benytte faciliteterne.
Workshoppen faciliteres af Urban Good, som i de kommende måneder vil analysere de ønskede aktiviteter og finde ud af, hvad der kan opbygges.
Kulturhusleder, Tue Fabricius, vil fortælle om projektet, processen og de allerede trufne beslutninger under workshoppen.
Deltagelse er helt gratis.
Læs mere og hent din gratis billet her.

Information
Dato 12/06/2023 - 12/06/2023
Arrangør Bastionen - Nyborg Teater og Kulturhus
Adresse Bastionen - Nyborg Teater og Kulturhus
Postnummer Ukendt
By Ukendt