Skip to main content

Ungetopmøde på Nyborg Gymnasium

Den Nationale Sundhedsprofil viser, at alt for mange unge har ondt i livet. Derfor har Nyborg Gymnasium i samarbejde med Fyens Stiftstidende arrangeret Ungetopmøde mandag den 26. september. Her kommer der til at være fokus på sårbare unges mistrivsel. Kom og bliv klogere, få gode råd af psykologer og ungdomsforskere, lyt til musik og deltag […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den Nationale Sundhedsprofil viser, at alt for mange unge har ondt i livet. Derfor har Nyborg Gymnasium i samarbejde med Fyens Stiftstidende arrangeret Ungetopmøde mandag den 26. september. Her kommer der til at være fokus på sårbare unges mistrivsel.
Kom og bliv klogere, få gode råd af psykologer og ungdomsforskere, lyt til musik og deltag i debatten. Ungetopmødet byder nemlig på mange forskellige aktiviteter. Der bliver en uddeling af ”Sig det højt prisen”, peptalk, paneldebat om emnet ”De unge mistrives – hvad gør vi?”, en personlig fortælling og en plads for gode råd, hvor der gives rådgivning.
Både på Nyborg Gymnasium og i resten af landets skoler mærker de den triste tendens med, at flere unge mistrives. Derfor vil de bruge Ungetopmødet til at bringe fokus på emnet – både på at det kræver politisk handling – og på at skolerne skal gøre alt, hvad de kan for at bremse og måske stoppe udviklingen.
Det er gratis at deltage i Ungetopmødet, og du kan læse mere om det her.

Information
Dato 26/09/2022 - 26/09/2022
Arrangør Nyborg Gymnasium
Adresse Nyborg Gymnasium
Postnummer Ukendt
By Ukendt