Skip to main content

Uddannelsesmesse i Nyborg

Igen i år afholder Nyborg Kommune deres Uddannelsesmesse for kommunens unge.   Uddannelsesmessen er for alle kommunens unge i 8., 9. og 10. klasse samt elever fra FGU og specialskoler. Det hele løber af stablen den 23. og 24. november i Multihallen på Nyborg Gymnasium.   Onsdag den 23. november inviteres alle elever i Nyborg Kommunes […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Igen i år afholder Nyborg Kommune deres Uddannelsesmesse for kommunens unge.  
Uddannelsesmessen er for alle kommunens unge i 8., 9. og 10. klasse samt elever fra FGU og specialskoler. Det hele løber af stablen den 23. og 24. november i Multihallen på Nyborg Gymnasium.  
Onsdag den 23. november inviteres alle elever i Nyborg Kommunes specialtilbud, 8. klasser samt forældre.
Torsdag den 24. november inviteres alle elever i Nyborg Kommunes 9. og 10. klasser samt elever på FGU mfl..
Formålet med uddannelsesmessen er, at inspirere kommunens elever, og åbne deres øjne for de mange forskellige muligheder der er indenfor ungdomsuddannelser. Forhåbentlig får de et indblik i, at en uddannelse kan sammensættes på mange måder, og at den derved kan tilpasses den enkelte. 
Mere end bare uddannelser
Udover at inspirere de unge i forhold til deres valg af ungdomsuddannelse, byder messen også på information i forhold til fremtidige beskæftigelse og fritidsarbejde. Så hvis de deltagende virksomheder har ledige stillinger til unge, vil de have mulighed for at formidle jobbene til en stor gruppe unge.  
 Der er igen i år stor opbakning fra erhvervslivet, uddannelsesinstitutionerne og de faglige organisationer. Der har været en stor tilslutning til uddannelsesmessen, og der kommer derfor til at være et bredt felt af ungdomsuddannelser og virksomheder fra Nyborg og omegn.  
 Mulighederne er mange
På messen for de unge derfor mulighed for at møde og lære mere om uddannelser, virksomheder og organisationer indenfor:  
– Fødevarer, Jordbrug og oplevelser 
– Teknologi, Byggeri og Transport 
– Kontor, Handel og Forretningsservice 
– Omsorg, Sundhed og Pædagogik  
 Arrangørerne forventer, at der kommer 1200 elever forbi i messen i løbet af de to dage.  

Information
Dato 23/11/2022 - 24/11/2022
Arrangør Nyborg Gymnasium
Adresse Nyborg Gymnasium
Postnummer Ukendt
By Ukendt