Skip to main content

Tårup Dark Sky Festival

Kom med en tur ud i mørket og lad dig opsluge af, hvordan kunst og videnskab bliver forenet under den mørke nattehimmel. Tårup Dark Sky er en ny nordisk festival, der prøver at forene kunst og videnskab med inspiration i den mørke nattehimmel. Med udgangspunkt i menneskets lange historie med stjernehimlen forsøger festivalen at indbyde […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med en tur ud i mørket og lad dig opsluge af, hvordan kunst og videnskab bliver forenet under den mørke nattehimmel.
Tårup Dark Sky er en ny nordisk festival, der prøver at forene kunst og videnskab med inspiration i den mørke nattehimmel. Med udgangspunkt i menneskets lange historie med stjernehimlen forsøger festivalen at indbyde til samtale og refleksion i mødet med både kunstnere og forskere.
Kunstrum Fyn står bag den nye festival, og ét af de steder de håber, samtalen fører hen, er klimaet. I dag lever 80 procent af jordens befolkning nemlig under en ”lysforurenet” himmel. Dermed er vi i dag langt væk fra den funklende nattehimmel, der i tidens løb har inspireret videnskab, religion, kunst og litteratur.
Tårup Dark Sky Festival løber af stablen fra d. 31. august t.o.m. d. 10. september. Du kan læse mere om festivalen og programmet samt købe billetter her.
 

Information
Dato 31/08/2023 - 10/09/2023
Arrangør Kunstrum Fyn
Adresse Kunstrum Fyn
Postnummer Ukendt
By Ukendt