Skip to main content

Strikkefestival: Strik i Danmarks Hjerte

Har du hjemmet fyldt med garnnøgler i alle regnbuens farver, og bugner skabet med dine hjemmelavede kreationer? Så skal du med til strikkefestival på Bastionen d. 3. juni! Strik i Danmarks hjerte er en garnnørdet strikkefestival, som er stablet på benene af passionerede strikkeentusiaster. Her er afslapning, hyggeligt samvær og kreativitet i centrum – og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Har du hjemmet fyldt med garnnøgler i alle regnbuens farver, og bugner skabet med dine hjemmelavede kreationer? Så skal du med til strikkefestival på Bastionen d. 3. juni!
Strik i Danmarks hjerte er en garnnørdet strikkefestival, som er stablet på benene af passionerede strikkeentusiaster. Her er afslapning, hyggeligt samvær og kreativitet i centrum – og du kan selvfølgelig glæde dig til masser af garn, strik og inspiration.
På dagen vil der være både workshops, værksteder og spændende events, hvor du kan blive klogere på strik og udfolde dig med masker og pinde. Du kan også tage et par rækker over en god kop kaffe og en snak i strikkecaféerne, eller du kan gå på opdagelse mellem garn, strikkedesigns og tilbehør på markedspladsen.
På dagen vil der desuden afholdes en konkurrence i strømpestrikning. Medbring derfor din smukkeste strikkede strømpe, og så vil den indgå i en udstilling, hvoraf en vinder kåres sidst på dagen.
Få fat i en billet til strikkefesten her.

Information
Dato 03/06/2023 - 03/06/2023
Arrangør Bastionen - Nyborg Teater og Kulturhus
Adresse Bastionen - Nyborg Teater og Kulturhus
Postnummer Ukendt
By Ukendt