Skip to main content

Sankt Mads Kildemarked

Igen i år kan du tage hele familien under armen og komme i middelalderstemning til Sankt Mads Kildemarked lørdag d. 19. august. Traditionen tro løber det historiske middelaldermarked Sankt Mads Kildemarked igen i år af stablen bag Vindinge Kirke. Årets program byder på en masse forskellige aktiviteter for store og små, som sørger for at […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Igen i år kan du tage hele familien under armen og komme i middelalderstemning til Sankt Mads Kildemarked lørdag d. 19. august.
Traditionen tro løber det historiske middelaldermarked Sankt Mads Kildemarked igen i år af stablen bag Vindinge Kirke. Årets program byder på en masse forskellige aktiviteter for store og små, som sørger for at alle kommer i den helt rigtige middelalderstemning.
For de små er der bl.a. mulighed for at klæde sig ud og dyste som ægte riddere eller gå i lære som prins eller prinsesse. For de voksne vil der være en masse middelalderhistorisk inspirerede varer samt lækker mad og drikkelse.
Alle aktiviteter er gratis, når man har betalt markedsløsen, som lyder på 50 kr. for alle over tre år. Hvis man er barn og under sværdhøjde, så koster indgangen dog kun 30 kr.
Du kan læse mere om markedet og årets begivenhedsrige program her.

Information
Dato 19/08/2023 - 19/08/2023
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt