Skip to main content

Ørbæk marked

Skal du med til Fyns største folkefest? Så læs med her! Fra den 14. til den 16. juli løber Fyns største folkefest af stablen når Ørbæk Marked vender tilbage. Den står på tre dage fyldt med boder, musik, tivoli, veteranbiler, banko og meget mere underholdning for hele familien. Ørbæk Marked har eksisteret siden 1900, og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal du med til Fyns største folkefest? Så læs med her!
Fra den 14. til den 16. juli løber Fyns største folkefest af stablen når Ørbæk Marked vender tilbage. Den står på tre dage fyldt med boder, musik, tivoli, veteranbiler, banko og meget mere underholdning for hele familien.
Ørbæk Marked har eksisteret siden 1900, og i moderne forstand siden 1980. Det er meget mere end et traditionelt kræmmermarked eller loppemarked. På Ørbæk Marked kan du lave gode handler i de forskellige boder, men du kan også deltage i de mange begivenheder, som finder sted i løbet af weekenden. På det 3.000 kvadratmeter store udstillingsområde er der telte og udendørsscener med musik, 80 store lastbiler, som laver udstillinger og opvisninger, og Danmarks største omrejsende tivoli.
Det er gratis at komme ind på markedet, dog koster det 50 kroner at anvende P-pladsen.
Læs mere her.

Information
Dato 14/07/2023 - 16/07/2023
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt