Skip to main content

Nytårskur for erhvervslivet

Alle virksomheder i Nyborg Kommune inviteres mandag d. 15. januar til Nytårskur på Bastionen, hvor der både er plads til den seriøse og afslappede stemning. Når julen så småt er gået på hæld, og vi har fået skudt det nye år godt i gang, inviteres alle virksomheder i Nyborg Kommune til Nytårskur på Bastionen mandag […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Alle virksomheder i Nyborg Kommune inviteres mandag d. 15. januar til Nytårskur på Bastionen, hvor der både er plads til den seriøse og afslappede stemning.
Når julen så småt er gået på hæld, og vi har fået skudt det nye år godt i gang, inviteres alle virksomheder i Nyborg Kommune til Nytårskur på Bastionen mandag d. 15. januar.
Programmet byder blandt andet på et oplæg fra borgmester Kenneth Muhs og et indlæg om AI ved tech-journalist og foredragsholder David Guldager, der blandt også er kendt fra TV2 Go’Morgen Danmark.
Derudover vil være der også være et musikalsk indslag og en prisuddeling og indlæg ved arbejdsmarked- og borgerservicechef Merete Gommesen. Afslutningsvis vil der være tid til buffet og netværk.
Du kan tilmelde dig her, eller ved at sende en mail til erhverv@nyborg.dk
Tilmeldingsfrist er d. 8. januar.

Information
Dato 15/01/2024 - 15/01/2024
Arrangør Bastionen - Nyborg Teater og Kulturhus
Adresse Bastionen - Nyborg Teater og Kulturhus
Postnummer Ukendt
By Ukendt