Skip to main content

Norden i Nyborg

Norden i Nyborg er en nordisk kulturfestival, der præsenterer kunst, kultur og samfundsdebat på tværs af alle de nordiske lande. Festivalen finder sted fra den 29. september til den 2. oktober 2022. Her kan du opleve et udvalg af kulturelle aktiviteter, der alle tager udgangspunkt i mødet mellem de forskellige kulturer i Norden i et […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Norden i Nyborg er en nordisk kulturfestival, der præsenterer kunst, kultur og samfundsdebat på tværs af alle de nordiske lande. Festivalen finder sted fra den 29. september til den 2. oktober 2022.
Her kan du opleve et udvalg af kulturelle aktiviteter, der alle tager udgangspunkt i mødet mellem de forskellige kulturer i Norden i et forsøg på at undersøge, hvor meget vi rent faktisk har til fælles med vores nordiske naboer.
Der er oplevelser for børn og voksne i alle aldre. Fx kan de mindste i år besøge Kardemommeby på biblioteket, se to forskellige børneteaterforestillinger, komme til børnetv-koncert eller tage resten af familien med til nordisk kagesmagning på Bastionen. De voksne kan få oplevelser som forfattermøde med Iben Mondrup, crash-kursus i oldnordisk, Live nordisk melodi grandprix-karaoke eller en dobbeltkoncert med det svenske popfænomen Hanna Ferm og den færøske singer-songwriter Teitur. Se hele programmet her.
Du kan også følge festivalen på Facebook og blive klogere på alle arrangementerne.

Information
Dato 29/09/2022 - 02/10/2022
Arrangør Bastionen - Nyborg Teater og Kulturhus
Adresse Bastionen - Nyborg Teater og Kulturhus
Postnummer Ukendt
By Ukendt