Skip to main content

Moonjam på KINOVINO

Skal du med til en nostalgisk aften i musikkens tegn, når et af landets største pop-rock orkestre kommer til Nyborg? Så er dette en begivenhed for dig. Den 16. juni spiller Moonjam på Kinovino i Nyborg, og der er lagt op til et brag af en fest, der vækker minder om 80’erne og 90’erne. I […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal du med til en nostalgisk aften i musikkens tegn, når et af landets største pop-rock orkestre kommer til Nyborg? Så er dette en begivenhed for dig.
Den 16. juni spiller Moonjam på Kinovino i Nyborg, og der er lagt op til et brag af en fest, der vækker minder om 80’erne og 90’erne. I samarbejde med Musicbooking.dk giver Moonjam en koncert der byder på hits såsom Sarai, Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand og mange flere.
Moonjam har eksisteret i knap 40 år, men er stadig meget relevante i det danske musiklandskab, da de stadig spiller koncerter i hele landet. Der er en hel særlig stemning i rummet når Moonjam går på scenen, og nu er turen altså kommet til at bringe noget 80’er og 90’er nostalgi til Nyborg.
Læs mere om arrangementet og køb billetter her.

Information
Dato 16/06/2023 - 16/06/2023
Arrangør Kino Vino
Adresse Kino Vino
Postnummer Ukendt
By Ukendt