Skip to main content

Mød forfatteren Anna Grue

Hvordan er arbejdet som forfatter, og hvad er forskellen på at skrive en krimi og en ikke-krimi? Det er bare noget af det, du kan blive klogere på, når forfatter Anna Grue besøger Nyborg.  Anna Grue er særligt kendt for sine krimier, og senest har hun udgivet romanen “Nøglen til mord”, der er den tredje […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvordan er arbejdet som forfatter, og hvad er forskellen på at skrive en krimi og en ikke-krimi? Det er bare noget af det, du kan blive klogere på, når forfatter Anna Grue besøger Nyborg. 
Anna Grue er særligt kendt for sine krimier, og senest har hun udgivet romanen “Nøglen til mord”, der er den tredje bog i krimiserien om Anne-Maj. Men du kender hende måske også fra hverdagsdramaet “Italiensvej” om italienske Vittoria, som flygter til Danmark og må klare sig med sit spædbarn i 1958 i København.
Hendes forfatterskab og variationerne i det, kan du høre meget mere om d. 20. februar, når hun gæster Bastionen i Nyborg. Hun vil også fortælle om genrer, virkelighed kontra fantasi, skriveblokering og meget andet. Og så kan du få stillet lige netop de spørgsmål, du brænder for at stille forfatteren.
Foredraget varer fra kl. 19-21.
En billet koster 90 kroner og kan bestilles her.

Information
Dato 20/02/2023 - 20/02/2023
Arrangør Bastionen - Nyborg Teater og Kulturhus
Adresse Bastionen - Nyborg Teater og Kulturhus
Postnummer Ukendt
By Ukendt