Skip to main content

Minikursus i økonomi og jura

Er du iværksætter eller nystartet virksomhedsejer? Og synes du også, at alt det med jura og økonomi er en jungle? Så tag med på dette minikursus! Nyborg Kommune har inviteret en revisor, en advokat, en bankrådgiver og en forsikringsrådgiver til at komme og fortælle om økonomi og jura for nye virksomhedsejere og iværksættere til et […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du iværksætter eller nystartet virksomhedsejer? Og synes du også, at alt det med jura og økonomi er en jungle? Så tag med på dette minikursus!
Nyborg Kommune har inviteret en revisor, en advokat, en bankrådgiver og en forsikringsrådgiver til at komme og fortælle om økonomi og jura for nye virksomhedsejere og iværksættere til et minikursus d. 24. november. Kurset vil komme ind på en række planlagte og aktuelle emner, såsom skat og moms, forsikringer, kontrakter, ansættelser, salgs- og leveringsbetingelser og forskellige virksomhedstyper. Men rammerne vil være fleksible, så der også er rig mulighed for at få svar på dine spørgsmål og hjælp til din virksomheds specifikke og presserende udfordringer.
Skal du med på det lærerige kursus? Så tilmeld dig med det samme på erhverv@nyborg.dk.
Det er gratis at deltage for borgere og virksomhedsejere i Nyborg eller Kerteminde, men du vil blive opkrævet et gebyr på 150 kr. + moms, hvis du udebliver eller melder afbud senere end 24 timer før kursusstart.
Minikurset vil foregå i Nyborg Rådshus’ byrådssal kl. 16:00-18:00.
For mere info, kontakt Stig Bøgh: tlf. 6155 6600.

Information
Dato 24/11/2022 - 24/11/2022
Arrangør Nyborg Rådhus
Adresse Nyborg Rådhus
Postnummer Ukendt
By Ukendt