Skip to main content

Kom tæt på dyrene på Ullerslev Bibliotek

Er du også helt pjattet med dyr – alle forskellige slags? Så kom forbi Ullerslev Bibliotek d. 4. februar, hvor de får besøg af bl.a. en slange, en kakerlak, et marsvin og en vandrende pind.  Dyrepasser og -specialist Poul Stentebjerg tager en masse dyrevenner med på Biblioteket, så du kan få lov at møde dem. […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du også helt pjattet med dyr – alle forskellige slags? Så kom forbi Ullerslev Bibliotek d. 4. februar, hvor de får besøg af bl.a. en slange, en kakerlak, et marsvin og en vandrende pind. 
Dyrepasser og -specialist Poul Stentebjerg tager en masse dyrevenner med på Biblioteket, så du kan få lov at møde dem. Undervejs vil han fortælle om, hvordan de lever, og du kan få svar på lige de spørgsmål, du sidder med.
Er du frisk på at komme helt tæt på dyrene? Så er du velkommen d. 4. februar mellem kl. 10.30 og 12.30. Det kræver ingen tilmelding og er helt gratis.
Arrangementet foregår også på Ørbæk Bibliotek d. 28. januar kl. 10.30-12.30 og Nyborg Bibliotek d. 29. januar kl. 11.30-14.00.

Information
Dato 04/02/2023 - 04/02/2023
Arrangør Ullerslev Bibliotek
Adresse Ullerslev Bibliotek
Postnummer Ukendt
By Ukendt