Skip to main content

Interessemøde om etablering af ny vinterbadeklub i Nyborg

Nyborg skal have sig en ny vinterbadeklub. Skal du være med i det friske fællesskab? Så kom til interessemøde torsdag den 1. juni. Når Byparken i Knudshoved kvarteret etableres bliver det med en ny, fast badebro og omklædningsmuligheder. Det giver ideelle muligheder for en vinterbadeklub, som mange også har ønsket i længere tid. Der er […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Nyborg skal have sig en ny vinterbadeklub. Skal du være med i det friske fællesskab? Så kom til interessemøde torsdag den 1. juni.
Når Byparken i Knudshoved kvarteret etableres bliver det med en ny, fast badebro og omklædningsmuligheder. Det giver ideelle muligheder for en vinterbadeklub, som mange også har ønsket i længere tid.
Der er allerede fundet flere engagerede borgere, der gerne vil bidrage til klubben, men de mangler endnu flere, som vil hjælpe til med at få skabt et godt fællesskab i den nye forening.
Skal du med på holdet? Så inviteres du til interessemøde hos Lokale og Anlægsfonden. Her vil du blive præsenteret for tanker og idéer, ligesom du selv kan byde ind med dine input. Nyborg Kommune vil også fortælle om projektet for Byparken, og undervejs vil der blive serveret kaffe og kage.
Tilmeld dig ved at kontakte Jannie Rasmussen på jras@nyborg.dk.

Information
Dato 01/06/2023 - 01/06/2023
Arrangør Lokale og Anlægsfonden
Adresse Lokale og Anlægsfonden
Postnummer Ukendt
By Ukendt