Skip to main content

Innovation Award 2024

D. 1. februar er der igen Innovation Award i Nyborg, når Erhverv & Vækst i samarbejde med Nyborg Gymnasium og folke- og friskolerne i Nyborg Kommune afholder innovationsarrangement. Formålet med arrangementet er at sætte større fokus på innovation og kreativitet blandt kommunes unge i tæt sammenspil mellem uddannelsesinstitutionerne, erhvervslivet og kommunen. Innovation Award 2024 er […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

D. 1. februar er der igen Innovation Award i Nyborg, når Erhverv & Vækst i samarbejde med Nyborg Gymnasium og folke- og friskolerne i Nyborg Kommune afholder innovationsarrangement.
Formålet med arrangementet er at sætte større fokus på innovation og kreativitet blandt kommunes unge i tæt sammenspil mellem uddannelsesinstitutionerne, erhvervslivet og kommunen.
Innovation Award 2024 er målrettet alle unge under 25 som bor, arbejder eller uddanner sig i Nyborg Kommune.
I år har man mulighed for alle vælge mellem syv forskellige cases, som man kan arbejde med som enkeltperson eller som gruppe. Arbejdet med casen skal ende ud i en idé, ydelse eller produkt som kan gøre en forskel og er tænkt sammen med FN’s Verdensmål.
Vinderen af konkurrencen kan se frem til en præmie på 10.000 kroner.
Du kan læse mere om Innovation Award 2024 her.

Information
Dato 01/02/2024 - 01/02/2024
Arrangør Nyborg Gymnasium
Adresse Nyborg Gymnasium
Postnummer Ukendt
By Ukendt