Skip to main content

Informations- og udviklingsmøde om folkefrugtparken

Du inviteres hermed til informations- og udviklingsmøde i Frivilligcenter Nyborg, hvor du kan høre meget mere om den kommende folkefrugtpark. Der arbejdes på at etablere en frodig, borgerdrevet folkefrugtpark bag Jobcentret i Nyborg, som skal være med til at øge byens fællesskab og bæredygtighed. Planerne bliver snart til realitet, og derfor afholdes der nu et […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Du inviteres hermed til informations- og udviklingsmøde i Frivilligcenter Nyborg, hvor du kan høre meget mere om den kommende folkefrugtpark.
Der arbejdes på at etablere en frodig, borgerdrevet folkefrugtpark bag Jobcentret i Nyborg, som skal være med til at øge byens fællesskab og bæredygtighed. Planerne bliver snart til realitet, og derfor afholdes der nu et informations- og udviklingsmøde, så alle interesserede kan høre mere om planer, idéer og processer. Deltagerne er også mere end velkomne til at komme med egne idéer til projektet eller stille spørgsmål. Du kan desuden blive klogere på FINK, og hvordan du kan blive en del af foreningen.
Mødet afholdes d. 26. januar kl. 19.00-21.30.

Information
Dato 26/01/2023 - 26/01/2023
Arrangør Frivilligcenter Nyborg
Adresse Frivilligcenter Nyborg
Postnummer Ukendt
By Ukendt