Skip to main content

Infomøde om nyt madlaug

Mad er godt – og det kan være hyggeligt og afstressende at stå sammen i køkkenet og lave lækre og nye retter sammen. Men hvor ofte får man mulighed for at træde tilbage i tiden og lave mad på et støbejernsbrændekomfur? På Borgmestergården ønsker de at etablere et Madlaug, der arbejder med opskrifter, råvarer og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mad er godt – og det kan være hyggeligt og afstressende at stå sammen i køkkenet og lave lækre og nye retter sammen. Men hvor ofte får man mulighed for at træde tilbage i tiden og lave mad på et støbejernsbrændekomfur?
På Borgmestergården ønsker de at etablere et Madlaug, der arbejder med opskrifter, råvarer og madlavningsmetoder koncentreret omkring tidstypisk dansk mad fra 1600-1700-tallet, set i forhold til Borgmestergårdens storhedstid som købmands- og borgmesterdomicil. Og i den forbindelse tilbyder de faglige kurser og møder med oplæring og idegenerering.
Madlaugets opgaver
Madlaugets primære opgave er at formidle og lave smagsprøver til gæsterne i forbindelse med ferieaktiviteter på Borgmestergåden, samt i højsæsonen, hvor man eksempelvis kan mødes 1-2 gange om ugen og formidle madhistorie i Det Gule Køkken.
Informationseftermiddag
Er du vild med at lave mad, tale om mad og bruge traditionelle råvarer, så er kan du høre meget mere om det nye madlaug, når der afholdes informationseftermiddag mandag den 20. februar kl. 17.00 på Tinghuset (Stendamsgade 9, Nyborg)
ALLE ER VELKOMNE!

Information
Dato 20/02/2023 - 20/02/2023
Arrangør Ukendt
Adresse Ukendt
Postnummer Ukendt
By Ukendt