Skip to main content

Hjertestarterdag – Genoplivning i kystnært område

Mandag den 16. oktober er det Hjertestarterdag i Danmark. Dagen er en anledning til at gøre danskerne opmærksomme på, at det er vigtigt at kunne redde liv, så flere med hjertestop kan overleve i fremtiden. På dagen er der arrangementer rundt i landet, hvor børn og voksne kan få en gratis introduktion til hjertelungeredning og […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Mandag den 16. oktober er det Hjertestarterdag i Danmark. Dagen er en anledning til at gøre danskerne opmærksomme på, at det er vigtigt at kunne redde liv, så flere med hjertestop kan overleve i fremtiden.
På dagen er der arrangementer rundt i landet, hvor børn og voksne kan få en gratis introduktion til hjertelungeredning og brug af hjertestartere.
I Nyborg er der et spændende arrangement, som du kan deltage i. Det foregår i Nyborg Svømme- & Badeland, og det er Safeday.dk, der er arrangør.
Arrangementet finder sted fra kl. 14:00 til 18:00, hvor Safeday.dk står i forhallen sammen med den lokale Hjerteforening og er klar med dukker og hjertestartere samt banner og film på skærmen og lidt godt til børn og barnlige sjæle. Her får I også mulighed for at prøve jeres viden i førstehjælp og bruge en hjertestarter.
Så ta’ familie og venner med i den gode sags tjeneste.

Information
Dato 16/10/2023 - 16/10/2023
Arrangør Nyborg Svømme- & Badeland
Adresse Nyborg Svømme- & Badeland
Postnummer Ukendt
By Ukendt