Skip to main content

Historisk vandring: Nyborg Vold og Slagmark

Gå dig klog på historien, når der er guidet historisk vandring gennem Nyborg Vold og Slagmark. En af de ting der er med til at forene os mennesker på kryds og tværs er vores fælles historie. Med de erfarne turledere Rasmus Skytte og Niels Staal Jensen fra Dansk Vandrelaugs fynske afdeling i spidsen kan du […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Gå dig klog på historien, når der er guidet historisk vandring gennem Nyborg Vold og Slagmark.
En af de ting der er med til at forene os mennesker på kryds og tværs er vores fælles historie. Med de erfarne turledere Rasmus Skytte og Niels Staal Jensen fra Dansk Vandrelaugs fynske afdeling i spidsen kan du gå dig klog på historien, når der er historisk vandring gennem Nyborg Vold og Slagmark.
I løbet af turen vil du bl.a. høre om flækkede kranier og afhuggede fingre, mens der også bliver mulighed for at prøvesmage de svenske soldaters feltrationer og affyre kanonen på volden.
Praktisk info
Der er fælles mødested på Nyborg Station, hvor turen også slutter. Turen er på ca. 10. km., og det anbefales derfor at medbringe en lille madpakke.
Deltagelse til den guidede historiske vandring er gratis, men der er et begrænset antal pladser. Du kan komme med på vandreturen torsdag d. 21. september samt tirsdag d. 14. november.
Læs mere og tilmeld dig her.

Information
Dato 21/09/2023 - 21/09/2023
Arrangør Nyborg Station
Adresse Nyborg Station
Postnummer Ukendt
By Ukendt