Skip to main content

Gran Fondo Storebælt

Den 2. september 2023 kan Storebæltsbroen fejre sit 25-års jubilæum, og i den anledning er der lagt i kakkelovnen til en helt unik cykelfest. Den 2. september 2023 vil Storebæltsbroen blive lukket i retningen mod Fyn. Denne gang skyldes det dog ikke uheld eller farlige vejrforhold men i stedet festlige omstændigheder. I anledning af 25-året […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Den 2. september 2023 kan Storebæltsbroen fejre sit 25-års jubilæum, og i den anledning er der lagt i kakkelovnen til en helt unik cykelfest.
Den 2. september 2023 vil Storebæltsbroen blive lukket i retningen mod Fyn. Denne gang skyldes det dog ikke uheld eller farlige vejrforhold men i stedet festlige omstændigheder. I anledning af 25-året for åbningen af Storebæltsbroen vil denne nemlig blive lukket for almindelig færdsel, så 10.000 cykelentusiaster kan få sig en oplevelse for livet og krydse Storebælt – akkurat som Tour de France-feltet gjorde det i 2022.
Sådan afvikles løbet
Gran Fondo Storebælt, som løbet er kaldt, er for alle cykelentusiaster uanset niveau. Der er mulighed for at starte løbet i enten Herlev eller Korsør afhængig af ens ønskede distance. Derudover vil man også blive sendt afsted i grupper inddelt ud fra en forventet gennemsnitsfart.
Selve Storebæltsbroen vil blive lukket for almindelig færdsel i retningen mod Fyn kl. 16:00, hvorefter de første deltagere kan påbegynde turen over det imponerende bygningsværk. Uanset hvilken startby du vælger, så er der mulighed for bustransport af både dig og din cykel til og fra startbyen og det fælles målområde ved Nyborg.
Du kan læse mere om det unikke løb og tilmelde dig her.

Information
Dato 02/09/2023 - 02/09/2023
Arrangør Storebæltsbroen
Adresse Storebæltsbroen
Postnummer Ukendt
By Ukendt