Skip to main content

GenialDigital ’22

Er du interesseret i at bruge de nye 4.0-løsninger til at skabe forretning, eller er du blot interesseret i, hvordan fremtiden inden for digitalisering ser ud – så er dette konferencen for dig.   Onsdag den 26. oktober åbner konferencen GenialDigital ’22. Her kan du opleve en masse nye 4.0-løsninger. Konferencen henvender sig til virksomheder […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du interesseret i at bruge de nye 4.0-løsninger til at skabe forretning, eller er du blot interesseret i, hvordan fremtiden inden for digitalisering ser ud – så er dette konferencen for dig.  
Onsdag den 26. oktober åbner konferencen GenialDigital ’22. Her kan du opleve en masse nye 4.0-løsninger. Konferencen henvender sig til virksomheder og organisationer, der er interesseret i at implementere færdigudviklede Industri 4.0-løsninger. 
Her kan I opleve et udpluk af de 139 innovative Industri 4.0-løsninger, der er resultatet af de to EU-projekter DigitaliseringsBoost og Digital Omstilling – Innovationssamarbejder. I kan blandt andet opleve præsentationer, når fire af projektdeltagerne fortæller om deres Industri 4.0-løsninger. Her kan I høre om, hvordan samarbejdet med andre virksomheder og videninstitutioner har været afgørende for proces og resultat. En række af de øvrige projektdeltagere står desuden klar til at præsentere deres produkter i udstillingsområdet. 
I løbet af dagen kan du også vælge ét af tre spor, alt efter hvad du er mest interesseret i:
1. Avancerede robotter
2. Kunstig intelligens
3. Internet of Things 
Mikkel Christoffersen, Odense Robotics, Thomas Bolander, DTU, og Søren B. Sørensen, Force Technology, giver deres indføring i hver af de tre Industri 4.0-teknologier. 
I løbet af dagen vil der være både vådt og tørt, og I vil få masser af tid til at netværke. 
Tilmeldingsfrist
20. oktober 2022, kl. 23:55
Det er gratis at deltage i konferencen, men det kræver dog tilmelding.
Læs programmet for konferencen her.

Information
Dato 26/10/2022 - 26/10/2022
Arrangør Nyborg Strand
Adresse Nyborg Strand
Postnummer Ukendt
By Ukendt