Skip to main content

Fyraftensforedrag i Tinghuset: Sådan serveres historien på et sølvfad

Hvordan spiste man tilbage i Danmarkshistorien, og hvad kan det fortælle os om datidens måde at leve på? Det kan du høre om til foredrag om Kongens Fadebur i Tinghuset d. 29. marts. Kogens Fadebur er i 2023 blevet en del af Østfyns Museer, og i den anledning vil projektmedarbejder Judy Egholm fortælle om udstillings […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvordan spiste man tilbage i Danmarkshistorien, og hvad kan det fortælle os om datidens måde at leve på? Det kan du høre om til foredrag om Kongens Fadebur i Tinghuset d. 29. marts.
Kogens Fadebur er i 2023 blevet en del af Østfyns Museer, og i den anledning vil projektmedarbejder Judy Egholm fortælle om udstillings spændende potentiale. Hun vil særligt snakke om, hvordan fortidens smage, råvarer og middagsretter kan være med til at gøre folk klogere på vores historie med særligt fokus på middelalderen i Nyborg. Undervejs vil du også selv kunne smage lidt på forhistoriens mad.
Skal du med? Så bestil en billet her.
Det koster 30 kroner at deltage, og for medlemmer af Nyborg Museumsforening er det gratis.

Information
Dato 29/03/2023 - 29/03/2023
Arrangør Tinghuset
Adresse Tinghuset
Postnummer Ukendt
By Ukendt