Skip to main content

Fritidsjob-event: Ung, ordblind og fritidsjob

Er du ung, ordblind og har lyst til at have et fritidsjob? Så kom til Nyborg Kommunes fritidsjob-event “Ung, ordblind og fritidsjob” den 3. oktober. For unge ordblinde er der rigtig mange fordele ved at få et fritidsjob. Til fritidsjob-eventet kan du høre meget mere om fordelene, og få hjælp til hvordan du finder dig […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Er du ung, ordblind og har lyst til at have et fritidsjob? Så kom til Nyborg Kommunes fritidsjob-event “Ung, ordblind og fritidsjob” den 3. oktober.
For unge ordblinde er der rigtig mange fordele ved at få et fritidsjob. Til fritidsjob-eventet kan du høre meget mere om fordelene, og få hjælp til hvordan du finder dig et fritidsjob.
Eventet er arrangeret i forbindelse med den nationale ordblindeuge i uge 40, og det foregår den 3. oktober fra kl. 17-19 på rådhuset i Nyborg. Der vil være lidt forplejning i form af kage, kaffe og sodavand.
Det er målrettet unge i alderen 13-17 år og deres forældre.
Programmet byder først på korte oplæg, og der vil herefter være mulighed for at tale med fritidsjobambassadør, ordblindekonsulent og lokale virksomheder.
Du kan tilmelde dig, se hele programmet og læse mere om eventet lige her.

Information
Dato 03/10/2023 - 03/10/2023
Arrangør Personalekantinen, 2. sal
Adresse Personalekantinen, 2. sal
Postnummer Ukendt
By Ukendt