Skip to main content

Foredrag: Fromt

Musik og sang er en vigtig del af julen, og det stammer fra reformationstiden, hvor salmerne blev en del af kirkegangen. Hør mere om julesangstraditionen d. 3. december. Hvorfor synger vi rundt om juletræet? Og hvorfor findes der så mange salmer om jul? Sopran Lise Bech Bendix besøger Tinghuset og gør jer klogere på julesangens […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Musik og sang er en vigtig del af julen, og det stammer fra reformationstiden, hvor salmerne blev en del af kirkegangen. Hør mere om julesangstraditionen d. 3. december.
Hvorfor synger vi rundt om juletræet? Og hvorfor findes der så mange salmer om jul? Sopran Lise Bech Bendix besøger Tinghuset og gør jer klogere på julesangens historie, og undervejs kan I også nyde de skønne melodier sunget af Nyborg Kirkes Pigekor.

Foredraget er den anden af en række á tre foredrag i forbindelse med Nyborgs julemarked: Fråds, Fromt og Frækt. Her får I mulighed for at lære meget mere om julens fortid og rødder. Det er desuden den årlige udgave af Reformationsdagene, som støttes af Erhvervs- og Udviklingsudvalget i Nyborg Kommune.

Tilmelding er gratis, men I skal bestille billet her. 

Information
Dato 03/12/2022 - 03/12/2022
Arrangør Tinghuset
Adresse Tinghuset
Postnummer Ukendt
By Ukendt