Skip to main content

Foredrag: Fråds

Hvordan foregik julen i vikingetiden? Det kan du blive klogere på med dette spændende foredrag med museumsinspektørerne Claus Frederik Sørensen og Ane Damgaard Jepsen. Da vores forfædre fejrede julen, før kristendommen kom til landet, blev der ikke sparet på noget. Det foregik med store gilder med massevis af mjød, øl og kød, så man siger, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Hvordan foregik julen i vikingetiden? Det kan du blive klogere på med dette spændende foredrag med museumsinspektørerne Claus Frederik Sørensen og Ane Damgaard Jepsen.
Da vores forfædre fejrede julen, før kristendommen kom til landet, blev der ikke sparet på noget. Det foregik med store gilder med massevis af mjød, øl og kød, så man siger, at i vikingetiden “drak” man jul. Museumsinspektørerne Claus Frederik Sørensen og Ane Damgaard Jepsen fortæller meget mere om de spændende og sjove historier, når de gæster Tinghuset fredag d. 2. december.
Foredraget er den første af en række á tre foredrag i forbindelse med Nyborgs julemarked: Fråds, Fromt og Frækt. Her får I mulighed for at lære meget mere om julens fortid og rødder. Det er desuden den årlige udgave af Reformationsdagene, som støttes af Erhvervs- og Udviklingsudvalget i Nyborg Kommune.

Tilmelding er gratis, men I skal bestille billet her. 

Information
Dato 02/12/2022 - 02/12/2022
Arrangør Tinghuset
Adresse Tinghuset
Postnummer Ukendt
By Ukendt