Skip to main content

Danehof 2023: Danmarks autentiske middelalderfestival

I weekenden d. 30. juni – 2. juli forvandles Nyborg anno 2023 til en middelalderby med autentiske smage og dufte, ridderturneringer, optog, marked og meget mere. Skal du med? Hver sommer afholdes Danehof i Nyborg; Danmarks autentiske middelalderfestival, som er en genskabelse af dengang, hvor landets aristokrater mødtes til rigsforsamling i kongebyen Nyborg. I år […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

I weekenden d. 30. juni – 2. juli forvandles Nyborg anno 2023 til en middelalderby med autentiske smage og dufte, ridderturneringer, optog, marked og meget mere. Skal du med?
Hver sommer afholdes Danehof i Nyborg; Danmarks autentiske middelalderfestival, som er en genskabelse af dengang, hvor landets aristokrater mødtes til rigsforsamling i kongebyen Nyborg. I år er det regenten Margrete 1. og hendes unge søn Kong Oluf, der lægger turen forbi Danehof.
Som sædvanlig kan du glæde dig til ægte middelalderstemning med riddere, kampe, musik, boder, mad og underholdning. Der vil kort sagt være nok at opleve for både børn og voksne, når historien vækkes til live i de autentiske omgivelser i Nyborgs bykerne.

Information
Dato 30/06/2023 - 02/07/2023
Arrangør Nyborg
Adresse Nyborg
Postnummer Ukendt
By Ukendt