Skip to main content

Borgermøde om Nyborg Kommunes kommende Fritids- og Idrætspolitik

Nyborg Kommune vil gerne give borgerne den bedste Fritids- og Idrætspolitik, og derfor inviterer de nu alle interesserede til borgermøde.  Vil du give dit besyv med, når Nyborg Kommune skal udstikke rammerne for deres kommende Fritids- og Idrætspolitik? Så skal du med til borgermøde d. 30. januar, hvor I vil arbejde med og debattere en […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Nyborg Kommune vil gerne give borgerne den bedste Fritids- og Idrætspolitik, og derfor inviterer de nu alle interesserede til borgermøde. 
Vil du give dit besyv med, når Nyborg Kommune skal udstikke rammerne for deres kommende Fritids- og Idrætspolitik? Så skal du med til borgermøde d. 30. januar, hvor I vil arbejde med og debattere en række relevante emner og temaer, der gerne skal udmønte sig i konkrete idéer og tiltag.
På mødet vil I gennemgå syv temaer: bæredygtighed, børn og unge, voksne, ældre, dem, der står uden for fællesskabet, faciliteter og selvorganiserede aktiviteter og grupper. Ved tilmelding udvælger du tre af temaerne, som du ønsker at dykke særligt ned i. På aftenen vil I blive uddelt i grupper, hvor I får konkrete spørgsmål. Her kan I debattere temaet indgående og inddrage alle jeres tanker. Jeres input vil derefter indgå i det videre arbejde med en ny Fritids- og Idrætspolitik.
Nyborg Kommune ønsker en bred repræsentation ved mødet, og alle er derfor velkomne uanset alder og interesser.
Borgermødet afholdes kl. 17-20 i Auditoriet på Ringvej 3 i Nyborg. Tilmeld dig ved at kontakte fritidskonsulent Anna Hauritz Nielsen på mail: anhn@nyborg.dk eller tlf.: 2125 5063. Fristen er d. 21. januar 2023
Se det nærmere program på Nyborg Kommunes hjemmeside.

Information
Dato 30/01/2023 - 30/01/2023
Arrangør Auditoriet
Adresse Auditoriet
Postnummer Ukendt
By Ukendt