Skip to main content

Borgermøde om besparelser på ældreområdet og det specialiserede område

Torsdag den 17. august kan du komme med til et fælles borgermøde for ældreområdet og det specialiserede område, hvor fokus vil være på besparelser på områderne. Budgettet skal forhandles og lægges for 2024, og i den anledning vil rådene fra ældreområdet og det specialiserede område gerne i snak med borgerne. Derfor inviterer de til borgermøde, […]

Af: Daniel Svendsen | Foto:

Torsdag den 17. august kan du komme med til et fælles borgermøde for ældreområdet og det specialiserede område, hvor fokus vil være på besparelser på områderne.
Budgettet skal forhandles og lægges for 2024, og i den anledning vil rådene fra ældreområdet og det specialiserede område gerne i snak med borgerne. Derfor inviterer de til borgermøde, hvor alle har mulighed for at byde ind med deres input til besparelser på områderne.
På dagen vil formændene for ældre- og handicaprådene starte med at byde velkommen, hvorefter Anders Sørensen, direktør i Nyborg Kommune, vil gennemgå forslag til besparelser. Herefter vil der være indlæg fra hhv. ældrerådet og handicaprådet, inden der lægges op til debat med ordstyrer Carsten Olsen fra Fyens Stiftstidende.
Der vil undervejs blive serveret kaffe, the og kage.
Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig – bare mød op i auditoriet på Ringvejen 3 i Nyborg.

Information
Dato 17/08/2023 - 17/08/2023
Arrangør Auditoriet
Adresse Auditoriet
Postnummer Ukendt
By Ukendt