Skip to main content
30. marts 2023

Aktiviteter til påskeferien i Nyborg

Hvad skal man få påskeferien til at gå med i Nyborg? Her er et par forslag til forskelligeaktiviteter, som I kan give jer i kast med i.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Ved I, hvad I skal lave i påskeferien i Nyborg? Læs med, og find inspiration til sjove aktiviteter i lokalområdet.

Påskeferien nærmer sig med hastige skridt, og for mange betyder det fridage. Men hvad skal man få tiden til at gå med? Her er et par forslag til aktiviteter, som I kan give jer i kast med i Nyborg.

3. april: Påskeworkshop på Torvet

I kan starte påskeferien ud med at deltage i en kreativ påskeworkshop sammen med Line Hvid fra kreativmedungerne.dk. Her får I mulighed for at prøve kræfter med en masse forskellige, sjove påskekreationer.

Line Hvid kommer til at vise, hvordan I kan lave pop-up kort formet som påskeæg, påskeharer skabt af æggebakker og dekorative påskehare-vimpler.

Det hele foregår på Nyborg Torv mandag den 3. april fra kl. 11.00-14.00.

 3.-5. april: Påskeaktiviteter på bibliotekerne

Bibliotekerne i kommunen inviterer til påskehygge. På både Nyborg Bibliotek, Ullerslev Bibliotek og Ørbæk Bibliotek kan I komme og være kreative med både papir, saks, lim og pynt. Her er der mulighed for at klippe og dekorere påskepynt og gækkebreve.

 3.-5. april: Alt om drager på Borgmestergården

På Borgmestergården har de i påskeferien arrangeret dragesjov. Her kan I komme og høre om drager og drageæg, lytte til spændende historier og deltage i sjove aktiviteter. I kan give jer i kast med at dekorere og pynte jeres egne drageæg – hvoraf nogle kan spises, og andre kun er til pynt.

I kan også prøve kræfter med at bygge jeres egen drage, lave dragemasker og forsøge at nedlægge små drager med pusterør.

I kan komme alle dage fra kl. 11.00 – 15.00. Aktiviteter koster 25 kr. og entré er gratis.

Tag på opdagelse i naturen i og omkring Nyborg

Udover de planlagte aktiviteter er der mange ting man kan give sig til i Nyborg i påsken. Det er oplagt at tage ud og opleve den flotte natur i omrdået. Her kommer lidt forslag til naturoplevelsesr:

Gå en tur langs stranden: Nyborg har flere dejlige strande, hvor du kan gå en tur, nyde udsigten og måske tage en dukkert, hvis vejret tillader det.

Tag en cykeltur: Nyborg og området omkring byen har mange smukke cykelruter, hvor du kan udforske naturen og landskabet på egen hånd.

Besøg Nyborg Marina: Nyborg Marina er en populær destination for sejlere og lystfiskere, og her kan du se på både og nyde udsigten over havnen.

Derudover er der naturligvis også alle de traditionelle påskeaktiviteter som æggejagt, klippe gækkebreve, holde påskefrokost, puste æg, slappe af og nyde at man har fri.