Skip to main content
13. april 2023

Aktiviteter for store og små til Verdensmålsugen

I uge 17 inviterer Nyborg bibliotek, i samarbejde med lokale aktører, til Verdensmålsuge, hvor der vil være aktiviteter for alle aldre.

Af: Rikke Hansen | Foto:

Nyborg Bibliotek afholder Verdensmålsuge med aktiviteter for folk i alle aldre.

I uge 17 inviterer Nyborg bibliotek, i samarbejde med lokale aktører, til Verdensmålsuge. I alle hverdage vil der være en række aktiviteter, som kan være interessante for børn, unge og voksne.

Ugen bliver tyvstartet med en klimavenlig søndagsfrokost søndag d. 23. april, arrangeret af VINK og Grønne Piloter. For de helt små er det fra d. 24. april til d. 29. april muligt at blive VerdensmålsHELT. Du skal løse tre ud af 16 verdensmålsopgaver, og så deltager du i en konkurrence, hvor vinderen trækkes d. 1. maj. Har du brug for mere ro i sind og krop, så kan du komme med til Mindfulness på Helle-Stedet. Det er et to timers arrangementet, som skal inspirere dig til at få mere balance mellem dit arbejdsliv og fritid og hjælpe med at forebygge stress. Du kan også være med til at skabe hjem til insekter, da der i bibliotekshaven skal laves fem insekthoteller.

På Verdensmålsdagen d. 29. april kan du møde op på Nyborg Bibliotek, hvor der vil være en række aktiviteter for folk i alle aldre. Disse aktiviteter skal forklare, hvordan små forandringer i hverdagen kan gøre en stor forskel for miljøet.

 

Læs mere om de forskellige arrangementer her.